+ rumah anda + submit entry anda + banner kongsi
SUBMIT URL

TITLE:
BACKLINK:
DESCRIPTION:
CATEGORY:


Freedback Submission (Kondom Dijumpai Dalam Beg Anak Perempuan 15 Tahun)

TITLE: Kondom Dijumpai Dalam Beg Anak Perempuan 15 Tahun

BACKLINK: http://akustressgiler.blogspot.com/2011/09/omg-kondom-dijumpai-dalam-beg-anak.html

DESCRIPTION: HULU SELANGOR: Luluh hati seorang ibu apabila menemui kondom dalam beg sekolah anak gadisnya yang berusia 15 tahun sebelum gadis itu membuat pengakuan ada melakukan hubungan seks dengan teman lelakinya.

Difahamkan, pelajar tingkatan tiga sebuah sekolah menengah di daerah ini terkedu dan menangis sebaik mendedahkan perkara itu kepada ibu bapanya.

Gadis terbabit yang bakal menduduki peperiksaan Penilaian Menengah Rendah (PMR) menjalin cinta dengan lelaki berusia 20 tahun dan dipujuk melakukan hubungan seks selepas beberapa bulan perkenalan.
Berikutan itu, ibu bapa mangsa membawa remaja terbabit membuat laporan di balai polis berhampiran selain dihantar ke Hospital Selayang untuk pemeriksaan.

Menurut sumber, bertindak atas laporan dan keputusan pemeriksaan, polis menahan teman lelaki remaja itu di rumahnya di Ampang Pecah, di sini, semalam.

CATEGORY: Buletin


--
Referrer: http://kakipingblog.blogspot.com/Loved the Freedback Submission (Kondom Dijumpai Dalam Beg Anak Perempuan 15 Tahun)? Then Show the Love & Comments